Δυάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Χαλκίδα

Χαλκίδα
  • € 180.000
  • 3
  • 94
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Yπέροχο διαμέρισμα 94 τ.μ. με αποθήκη και θέση πάρκινγκ, προς πώληση στην καρδιά της πανέμορφης πόλης της Χαλκίδας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια νεόκτιστη πολυκατοικία, που κατασκευάστηκε το 2007, σε απόσταση μόλις 120 μέτρων από την παλιά αγορά της πόλης και σε απόλυτα ήσυχο παράδρομο.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, κεντρικούς δρόμους και άλλες σημαντικές υπηρεσίες. Αυτό θα σας παρέχει την άνεση και την ευκολία να απολαμβάνετε όλα τα καταστήματα και τις ανέσεις που προσφέρει η ζωή στο κέντρο της πόλης. Η μετάβαση προς όλους τις εξόδους της Χαλκίδας είναι απόλυτα εύκολη και χωρίς κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Το διαμέρισμα έχει επιφάνεια 94 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει άνετους χώρους για να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, ένα wc και δύο υπνοδωμάτια με εντυπωσιακές ντουλάπες για αποθήκευση.

Οι παροχές του διαμερίσματος είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες. Κατασκευάστηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και ήσυχη διαβίωση. Επιπλέον, παρέχει αυτόνομη θέρμανση για την άνεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του διαμερίσματος είναι τα μεγάλα μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της περιοχής και να χαλαρώσετε σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Διαθέτει επίσης τη δική του θέση στάθμευσης (23 μ2) στην πυλωτή και δική του αποθήκη 12,60 τμ στο υπόγειο, προσφέροντας περαιτέρω ευκολία και οργάνωση για την καθημερινή σας ζωή.

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, προσφέροντας άμεση δυνατότητα κατοίκησης χωρίς καμία επιπλέον επένδυση από την πλευρά σας.

Αναζητάτε ένα άνετο και πολυτελές καταφύγιο στην καρδιά της πόλης; Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια προσωπική ξενάγηση και να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να κάνετε δικό σας ένα υπέροχο σπίτι στην καρδιά της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6488211 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή