Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΡόδοςΡόδος
  • € 2.750.000
  • 2.500
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο διαθέτει 30 studios και 5 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι χωροθετημένα μέσα σε ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο κήπο περιμετρικά της πισίνας. Η θέα από τα δωμάτια συνδυάζει τον πολύχρωμο κήπο με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας ως φόντο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια μαγευτική εικόνα.
Κάθε δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο, στην πισίνα ή στην θάλασσα μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα και 1 βρέφος. Διαθέτει άνετο χώρο διαμονής με επιπλέον καναπέ-κρεβάτι, μπαλκόνι με θέα στον όμορφο κήπο, κουζίνα με τον βασικό εξοπλισμό για την προετοιμασία γευμάτων, μπάνιο, προϊόντα περιποίησης, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και τηλέφωνο με απ’ ευθείας σύνδεση.
Κάθε τρίκλινο δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα. Διαθέτει άνετο χώρο διαμονής με επιπλέον κρεβάτι, μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα, την πισίνα και τον πανέμορφο κήπο, κουζίνα με βασικό εξοπλισμό για προετοιμασία γευμάτων, μπάνιο, προϊόντα περιποίησης, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και τηλέφωνο με απ' ευθείας σύνδεση.
Τέλος τα οικογενειακά διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή στον όμορφο κήπο, μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα και αποτελούνται από 2 ορόφους και κάποια από αυτά ενώνονται με εσωτερική σκάλα. Ο επάνω όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και αυτό το καθιστά εύκολο να απομονωθεί από τον κάτω όροφο. Το ισόγειο είναι ενιαίος χώρος και αποτελείται από το δεύτερο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα και το δεύτερο μπάνιο.
ΠΑΡΟΧΕΣ
Κλιματισμός
Κρεβάτι μεγάλου μήκους (>2 μέτρα)
Θέρμανση
Σίδερο
Σιδερώστρα
Ιδιωτική είσοδος
Καθιστικό
Καναπές-κρεβάτι
Πλακάκια / μαρμάρινο δάπεδο
Μπάνιο
Προϊόντα περιποίησης μπάνιου
Πιστολάκι μαλλιών
Ντους
Συσκευή για καφέ / τσάι
LCD / Plasma / τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Δορυφορική τηλεόραση
Τουαλέτα
Τηλέφωνο
Τραπεζαρία
Βραστήρας
Μικρή κουζίνα
Μαγειρικά σκεύη
Ψυγείο
Υπηρεσία αφύπνισης
Μπαλκόνι
Πλακόστρωτο
Θέα στον κήπο
Σύνδεση WiFi
Πετσέτες θαλάσσης
Πετσέτες μπάνιου
Φρυγανιέρα
Υπηρεσίες καθαριότητας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
929091
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.500 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 2.750.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή