Μονοκατοικία βίλα 148 τμ, Λίνδος, Ρόδος

Ρόδος
  • € 900.000
  • 4
  • 148
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Ανεμπόδιστες θέες του κόλπου και της αμμώδους παραλίας των Βληχών μπορούν να απολάυσουν οι νέοι ιδιοκτήτες αυτών των μοντέρνων σπιτιών με τα παραδοσιακά Ελληνικά φινιρίσματα. Τα υπνοδωμάτια είναι όλα τοποθετημένα στο ισόγειο με το δύο υπνοδωμάτια να διαθέτει το δικό του μπάνιο ενώ το άλλο να μοιράζεται ένα ξεχωριστό. Είναι όλα εξοπλισμένα με ντουλάπες και μπαλκονόπορτες με θέα στο διαμορφωμένο κήπο. Στον όροφο αυτού του σπιτιού είναι διατεταγμένα η ανοιχτή κουζίνα,η τραπεζαρία και το σαλόνι, το οποίο διαθέτει τζάκι. Το αίθριο οδηγεί στην ταράτσα 70 μ² όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά σας ή να γευματίσετε με φίλους σε μια μαγική ατμόσφαιρα. Προς την πισίνα (32μ2) στρέφονται όλα τα βλέμματα αφού αποτελεί το κέντρο του σπιτιού προσφέροντας μια πανοραμική ματιά στο απέραντο γαλάζιο.
Αυτή η κομψή ιδιοκτησία είναι πραγματικά το ιδανικό σπίτι για διακοπές, εφόσον συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια με την εγγύτητα των παραλιών και του ιστορικού χωριόυ της Λίνδου.

Τοποθεσία: Λίνδος, όπως η Παλιά Πόλη της Ρόδου, ένα από τα πιο γνωστά σημεία του νησιού!
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Οι ακτινοβολιες κάτασπρες κατοικίες προσκολλώνται κομψά στους πρόποδες της Ακρόπολης, τη δεύτερη σε μέγεθος στην Ελλάδα, και περιβάλλονται απο σμαραγδένιους θαλάσσιους κόλπους. Η Λίνδος είναι μια προστατευόμενη κοινότητα, όπου απαγορεύονται τα οχήματα στο εσωτερικό της και όπως και η Παλιά Πόλη της Ρόδου, ένα από τα hot spots του νησιού! Μια προστατευμένη κοινότητα επομένως απαλλαγμένη από οχήματα και ρύπανση που προσθέτει στη γοητεία αυτού του γραφικού παραδοσιακού χωριού. Η περιοχή της Λίνδου χωρίζεται στη Λίνδο και στα γύρω χωριά και θέρετρα όπως ο κόλπος Βλυχά, ο Κάλαθος, η Μαλώνα, το Μάσσαρι, το Χαράκι, ο Πεύκος, η Λάρδος και η Πηλώνα.
Προσβασιμότητα: Η Λίνδος και τα γύρω χωριά είναι όλα προσβάσιμα με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων ή περίπου μία ώρα οδικώς με αυτοκίνητο ή ταξί. Στο μικρό κόλπο της Λίνδου μπορούν να δέσουν και βάρκες.
Επενδυτικές δυνατότητες: Η Λίνδος είναι ένα από τα πιο περιζήτητα χωριά σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου και η ιδιοκατοίκηση εδώ είναι εξαιρετικά κύρους. Και μόνο για αυτόν τον λόγο, οι τιμές είναι πιο σταθερές από ό,τι σε άλλες περιοχές. Τα ακίνητα της περιοχής είναι σχεδόν αποκλειστικά παραδοσιακά σπίτια και αρχοντικά με πλούσια ιστορία. Όλο το χωριό είναι καταγεγραμμένο και γίνεται το hotspot του νησιού κάθε καλοκαίρι. Η περιοχή γύρω από τη Λίνδο είναι επίσης μια προστατευόμενη περιοχή με αυστηρούς οικοδομικούς κανονισμούς, επομένως δεν θα είναι ποτέ υπερβολικά ανεπτυγμένη και προσφέρει ελκυστικές τοποθεσίες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα σε πολύ λογικές τιμές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RXFZ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
148 m²
δωμάτια
4 (1 υπνοδωμάτιο, 3 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή