Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 34 τμ, Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 75.000
  • 2
  • 34
  • 1
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Στην κεντρική πλατεία της Βικτωρίας βρίσκεται αυτό το όμορφο διαμέρισμα προς πώληση, προσφέροντας έναν χαρακτηριστικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 34 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής 1966, που έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2022.

Το διαμέρισμα παρέχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο με κλειστή κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ενώ διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, βεράντα και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματιστικών, ενώ η ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος είναι Α+, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικότητα.

Η θέα είναι εξαιρετική, ενώ η φωτεινότητα και η ανεξαρτησία του χώρου προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, τα διπλά τζάμια και τα αλουμινένια κουφώματα εξασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια των κατοίκων.

Βρίσκεται σε προνομιούχα θέση, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11509. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11509 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
34 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή