Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αττική
  • € 1.990.000
  • 5+
  • 768
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση βρίσκεται ένα κτίριο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 768 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 170 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2021 και αποτελείται από 16 δωμάτια που εκτείνονται σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του υπογείου, του ισογείου, και των ορόφων 1 έως 6.

Ο χώρος περιλαμβάνει δωμάτια με μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, βοηθητικούς χώρους, κουζίνα βοηθητική, WC και laundry room. Διαθέτει επίσης κοινόχρηστο roof garden, αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, γυμναστήριο, ιδιόκτητη ταράτσα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματιστικά.

Το κτίριο έχει απεριόριστη θέα, είναι νεόδμητο και διαθέτει ποιοτικά υλικά κατασκευής. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή τάξη του κτιρίου είναι Β. Έχει πρόσβαση από άσφαλτο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, επενδυτική χρήση και για φοιτητές. Επιπλέον, είναι φωτεινό και διαθέτει άδεια οικοδομής για όποια χρήση επιθυμεί ο αγοραστής. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη

κωδικός ακινήτου: 10147, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10147
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
768 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
8 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.990.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή