Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
€ 1.550.000
5+ δωμάτια
900 m²
2 μπάνια
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση είναι ένα εντυπωσιακό κτίριο με εμβαδόν 1100 τ.μ, κατασκευασμένο το 1965 και υπερυψωμένο στον 2ο όροφο. Το ακίνητο διαθέτει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης 200 τ.μ, προσφέροντας ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους για διάφορες χρήσεις.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει έξι δωμάτια, με ημιυπόγειο που φιλοξενεί χώρους όπως η laundry room και WC. Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν μια κλειστή κουζίνα, ένα μπάνιο, έναν άνετο σαλόνι και μια τραπεζαρία. Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει αποθήκη και κήπο, ενώ το τζάκι προσθέτει έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα.

Η ακίνητη θέα είναι καλή, ενώ ο τύπος κατασκευής ανήκει στο νεοκλασικό στυλ. Παρόλο που η κατάσταση του κτιρίου χρήζει επισκευής, τα χαρακτηριστικά του, όπως τα δάπεδα από μωσαϊκό, ξύλο και πλακάκι, δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο με ιδιαίτερη αισθητική.

Τα ξύλινα κουφώματα προσθέτουν έναν παραδοσιακό χαρακτήρα, ενώ η ενεργειακή κλάση βρίσκεται σε διαδικασία υπαγωγής. Η θέση του κτιρίου είναι διαμπερής, με πρόσβαση από άσφαλτο, κατάλληλο για επενδυτική χρήση, και χαρακτηρίζεται από τη φωτεινότητα των εσωτερικών χώρων. Ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστότοπο www.cityproperties.gr, με κωδικό ακινήτου 6094.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
6094
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
900 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1925
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή