Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Χαλκίδα
  • € 730.000
  • 5+
  • 525
  • 3+
Περιγραφή
Προς πώληση: ένα συγκρότημα με 11 διαμερίσματα, που βρίσκεται μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα και μια μόλις ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μια επικερδή επενδυτική ευκαιρία με άμεση απόδοση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιοκατοίκηση, ως εξοχική κατοικία, ως ενοικιαζόμενη ιδιοκτησία ή ως επένδυση στο ακίνητο. Τα διαμερίσματα μπορούν να αγοραστούν συνολικά ή ξεχωριστά και βρίσκονται σε μια επιθυμητή και ασφαλή γειτονιά, μόλις 400 μέτρα από την παραλία και 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Αυτά τα πρόσφατα κατασκευασμένα ή ανακαινισμένα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, με εμβαδόν από 28 έως 65 τετραγωνικά μέτρα. Είναι περιποιημένα, φωτεινά και διακοσμημένα με γούστο. Κάθε μονάδα διαθέτει ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και ανέσεις όπως κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, καθώς και μπαλκόνια που προσφέρουν θέα στο δρόμο, τον κήπο ή τα περιβάλλοντα δάση.

Το κτίριο με τα διαμερίσματα βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή με ανελκυστήρα, δίπλα σε μια πευκόφυτη περιοχή που προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα παρά την κεντρική της θέση. Οι κάτοικοι μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καταστήματα, τράπεζες και σχολεία, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Επιπλέον, η κοντινή παραλία προσφέρει παραδοσιακές ταβέρνες και ουζερί, προσθέτοντας στον μαγνητισμό αυτής της προνομιούχας τοποθεσίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6558989 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
525 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 730.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή