Δυάρι Σαμαρά, 19, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΣαμαρά, 19
  • € 150.000
  • 3
  • 75
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Τιμή Πώλησης 150.000: Πωλείται διαμέρισμα από ιδιώτη 75 τ.μ. στον 3ο όροφο στα Κάτω Πατήσια, ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο Παμμακάριστος (πλησιέστερος σταθμός είναι ο ηλεκτρικός σταθμός Κάτω Πατησίων, 5 λεπτά περπάτημα από την πολυκατοικία). Κατάλληλο και για ιατρείο ή γραφείο ή επενδυτικό ή ιδιοκατοίκηση.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 2001. Το διαμέρισμα έχει κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, σαλοκουζίνα με μπροστινό μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια, ένα μπάνιο με παράθυρο, και ένα WC με παράθυρο, πόρτα ασφαλείας. Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο αλλά δυνατότητα θέρμανσης και με άλλους τρόπους. Δεν διαθέτει αποθήκη. Έχει σκεπαστό πάρκινγκ στη πυλωτή για ένα αυτοκίνητο. Η πολυκατοικία είναι μοντέρνα και καλοδιατηρημένη με ευρύχωρο, σύγχρονο ασανσερ.

Το διαμέρισμα δεν έχει έπιπλα κουζίνας, σώματα καλοριφέρ και πρίζες. Δεν τα βάζω καθώς δεν το έχω κατοικήσει ή νοικιάσει ποτέ. Ας τα βάλει αυτός που θα το αγοράσει της απολύτου αρεσκείας του ώστε να καλύπτει τις δικές του πρακτικές ανάγκες και να κάνει τη διαρρύθμιση που θέλει. Για αυτό το λόγο η τιμή είναι συζητήσιμη. Αποκλείονται οι μεσίτες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6621449 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης