Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Όσιος Λουκάς, Πατήσια

Πατήσια
  • € 220.000
  • 4
  • 117
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο και αψεγάδιαστο διαμέρισμα, με εμβαδόν 117 τ.μ., βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας 6ώροφης καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας που βρίσκεται στην πλατεία Κολιάτσου. Στο διαμέρισμα, κατασκευής το 1957, έγινε ολική ανακαίνιση το 2022, που το έχει μετατρέψει σε ένα κομψοτέχνημα. Το σχέδιο του διαμερίσματος είναι μοντέρνο, αλλά και κομψό και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα ευρύχωρο καθιστικό, τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master με το δικό του μπάνιο. Το διαμέρισμα επίσης διαθέτει ένα ακόμα μπάνιο και ένα W.C. για τους επισκέπτες.
Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από άνεση και φως, καθώς οι ακτίνες του ήλιου το λούζουν όλη μέρα, ενώ η ωραία θέα στην πλατεία δημιουργεί μια αίσθηση νοσταλγίας της παλιάς Αθήνας. Στα επιπλέον θετικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι τα ηλεκτρικά παντζούρια, η αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και μια αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Επίσης πωλείται με τα υπάρχοντα έπιπλα. Είναι ένα τέλειο και άνετο διαμέρισμα, για να φιλοξενήσει μια οικογένεια ή να χρησιμοποιηθεί ως διαμέρισμα κοινής χρήσης για φοιτητές.
Η Πλατεία Κολιάτσου είναι πλατεία στην Αθήνα. Πήρε την ονομασία της απ' το Στυλιανό Κολιάτσο, του οποίου η οικογένεια είχε κτήματα στην περιοχή της πλατείας. Γύρω απ' την πλατεία έχει αναπτυχθεί η ομώνυμη συνοικία. Η πλατεία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της Οδού Πατησίων και γύρω απ' αυτήν υπάρχουν καταστήματα. Εξυπηρετείται απ' το Σταθμό Κάτω Πατησίων του Μετρό κι από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλλεϊ. Η περιοχή προσφέρει στους κατοίκους πολλά πλεονεκτήματα καθώς συνδυάζει τα οφέλη της ζωής στο κέντρο της πόλης και ταυτόχρονα προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για να απολαύσετε πράσινους χώρους. Το "Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο Γράβας" απέχει 650μ από το διαμέρισμα, αυτός ο ανοιχτός πράσινος χώρος προσφέρει ευκαιρίες χαλάρωσης για τους ενήλικες και παιχνίδια για τα μικρά, διαθέτει επίσης ανοιχτό θέατρο όπου πραγματοποιούνται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Τέλος, μόλις 3 χλμ μακριά βρίσκεται το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το "Πεδίον του Άρεως".
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VNKB - 16/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1957
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή