Δυάρι πέμπτος όροφος, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 138.000
  • 3
  • 98
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα ρετιρέ διαμέρισμα που θα σας κερδίσει με τη φωτεινότητά του και την εκπληκτική του θέα. Στον 5ο όροφο, αυτό το διαμέρισμα 98τ.μ. είναι ελεύθερο βαρύν και ηλιόλουστο, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο διαβίωσης.

Η κατοικία διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι - τραπεζαρία που ενώνεται με την κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με δυνατότητα δημιουργίας τρίτου, και όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα 38 τ.μ., ιδανική για απολαυστικές στιγμές υπό τον ανοιχτό ουρανό, με δυνατότητα κατασκευής μπάρμπεκιου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μπάνιο και ένα WC, και μια ανεξάρτητη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι. Η κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση όλο το χρόνο, ενώ ο ασανσέρ και η εγκατάσταση οπτικής ίνας προσφέρουν σύγχρονη προσβασιμότητα και ευκολία.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, βρίσκεται σε έναν κεντρικό και ήσυχο δρόμο, πολύ κοντά σε αγορά, σταθμό Ηλεκτρικού και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την πρακτικότητα σε έναν τέλειο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να κάνετε αυτό τον υπέροχο χώρο το νέο σας σπίτι!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6674239
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 138.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή