Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Χώρα, Ρόδος

Ρόδος
  • € 235.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Μία ανάσα από το κέντρο της πόλης, σε μία από τις ιδανικότερες περιοχές για εύκολη πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, βρίσκεται το αυτό το νεόδμητο πολυτελές διαμέρισμα-ρετιρέ. Διαμορφωμένο με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει στον χώρο, δημιουργεί την πιο φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός του εγγυάται ότι η απόκτησή του αποτελεί μια έξυπνη επιλογή με χαμηλό ενεργειακό κόστος. Σχετικά με τις εσωτερικές παροχές υπάρχει έτοιμη κουζίνα (ξυλεία), εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ξύλινα δάπεδα ή γρανιτόπλακα, θωρακισμένη κύρια πόρτα ασφαλείας και εσωτερικές πόρτες. Στα διαμερίσματα υπάρχει πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης όσον αφορά την ξυλεία (ντουλάπες πόρτες κουζίνα),τα είδη υγιεινής, τους ηλεκτρικούς διακόπτες, τα πλακάκια αλλά και τα χρώματα των δωματίων. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με ψηφιακούς θερμοστάτες, θερμοπρόσοψη, ειδικά ηχομονωτικά κουφώματα με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα, ηλεκτρικά ρολά, εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά. Σε κάθε διαμέρισμα παρέχεται μια θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, καθώς και εγκαταστάσεις για ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτου.
Το Πανόραμα Ηλιούπολης είναι μια ήσυχη, αναπτυσσόμενη περιοχή με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Ρόδου, την εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου και τη λεωφόρο Ιαλυσού, αλλά και όλες τις παραλίες της βορειοανατολικής Ρόδου.

Τοποθεσία: Η πρωτεύουσα της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα περισσότερα από τα κτίρια σε αυτό το τμήμα της πόλης χρονολογούνται από την ιταλική κυριαρχία, η οποία κοσμούσε την πόλη σύμφωνα με το νεογοτθικό και ενετικό αρχιτεκτονικό στυλ. Αυτό έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο και γοητευτικό χαρακτήρα στην πόλη, ιδιαίτερα στην περιοχή του λιμανιού της Ρόδου. Προσεγμένος σχεδιασμός, πολυάριθμα πάρκα και πλατείες και μεγάλοι δρόμοι ολοκληρώνουν την όμορφη όψη της Νέας Πόλης της Ρόδου όπου συγκεντρώνονται όλες οι τουριστικές, εμπορικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Προσβασιμότητα: Η Ρόδος είναι εύκολα προσβάσιμη από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις με το Διεθνές Αεροδρόμιο της να απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη καθώς και το κύριο λιμάνι που συνδέει την ηπειρωτική χώρα σε καθημερινή βάση.
Επενδυτικές δυνατότητες: Το υψηλό επίπεδο ζωής μαζί με τα ποσοστά εγκληματικότητας να πλησιάζουν το μηδέν κάνουν την Ρόδο ιδανική για μια δεύτερη βάση κατοίκησης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02S9SU
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή