Μονοκατοικία βίλα, νέα, 800 τμ, Χώρα, Ρόδος

Ρόδος
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 800
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ρόδος, Χτισμένη σε οικόπεδο 2.000 τ.μ., αυτή η υπέροχη βίλα βρίσκεται σε υπέροχη τοποθεσία στα περίχωρα της πόλης της Ρόδου, σε μικρή απόσταση από το κέντρο με το αυτοκίνητο.
Αναπτύσσεται σε 3 ορόφους με συνολική επιφάνεια 800 τ.μ., το αρχοντικό διαθέτει κομψότητα και εκλεπτυσμένη διακόσμηση.
Το ισόγειο της κύριας κατοικίας αποτελείται από ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό και τραπεζαρία. Ένα ανεξάρτητο δωμάτιο με τη δική του κουζίνα και μπάνιο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Όλοι οι χώροι στο ισόγειο ανοίγουν σε άνετες βεράντες με θέα στο καταπράσινο κήπο, την πισίνα διαστάσεων 10x5 μ. και το barbeque.
Ο 2ος όροφος αποτελείται από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, μια άνετη τραπεζαρία, ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλη τηλεόραση 50 ιντσών, ένα βοηθητικό δωμάτιο και ένα WC. Το σαλόνι στον δεύτερο όροφο ανοίγει σε μια μεγάλη βεράντα με θέα στον όμορφο κήπο.
Ο 3ος όροφος διαθέτει 1 master υ/δ με ιδιωτικό μπάνιο, 2 άνετες κρεβατοκάμαρες και μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι.
Ο ανεξάρτητος ημιόροφος των 300 τ.μ. διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, 1 υ/δ, 1 μπάνιο, πλυσταριό, δωμάτιο υπηρεσίας, γυμναστήριο και 4 θέσεις στάθμευσης.
Η πολυτελής αυτή κατοικία διαθέτει κεντρικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης, κλιματισμό, ανελκυστήρα από το υπόγειο έως τον 3ο όροφο, συναγερμό, διπλά τζάμια, γεώτρηση κλπ.
Η τοποθεσία της βίλας αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου καθώς σε λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια από το αρχοντικό, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τα αρχαιολογικά ευρήματα της ακρόπολης της Ρόδου και να μεταφερθούν νοερά πίσω στο χρόνο γνωρίζοντας την ιστορία του τόπου. Η παλιά πόλη της Ρόδου, ένα μοναδικό μνημείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκεται επίσης σε απόσταση 4 χλμ. από το αρχοντικό και αξίζει μια επίσκεψη.
Επίσης, υπάρχουν πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια, όλα σε κοντινή απόσταση από το αρχοντικό. Η παραλία της Ιαλυσού βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. από το ακίνητο και είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες για ενοικίαση, καθώς και θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες. Το αεροδρόμιο απέχει 10 χλμ. και το λιμάνι απέχει 5 χλμ.

Η θέση στον χάρτη δεν είναι ενδεικτική, Τιμή: 2.000.000€.

Υπάρχει δυνατότητα αυτή η υπέροχη βίλα να δοθεί με όμορο οικόπεδο επιπλέον 2.000 τ.μ. που μπορεί να πάρει οικοδομική άδεια 200 τ.μ. στην συνολική τιμή των 2.500.000 ευρώ.

Δυνατότητα Προέγκρισης Δανείου. Σας προσφέρουμε την καλύτερη χρηματοδοτική λύση.
PROPERTY PASS, Τηλ : 2106744660 www.propertypass.gr email: info@propertypass.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
807842 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή