Διαμέρισμα Πατησίων 248, Πλατεία Κολιάτσου, Πατήσια

ΠατήσιαΠατησίων 248
  • € 950/μήνα
  • 5+
  • 145
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ
Δυο εξαιρετικά διαμερίσματα 1ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 145τμ προς ενοικίαση, επί της οδού Πατησίων και πλησίον Πλατείας Κολιάτσου. Διαθέτουν ξεχωριστές εισόδους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως ανεξάρτητα διαμερίσματα είτε και για λειτουργία ενιαίας χρήσης.
Έχουν πρόσοψη 17 μέτρα επί της οδού Πατησίων και πρόσβαση από ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την οδό Πηλίου, μέσω άνετης εσωτερικής μαρμάρινης σκάλας.
Συγκεκριμένα, το πρώτο διαμέρισμα είναι 76τμ, γωνιακό, και διαθέτει αίθουσα υποδοχής και 3 ξεχωριστούς μεγάλους χώρους που οδηγούν σε γωνιακό μπαλκόνι επί των οδών Πατησίων και Πηλίου, ξεχωριστή κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο (πατάρι) και 1 μπάνιο. Το δεύτερο διαμέρισμα, εμβαδού 69τμ, διαθέτει επίσης αίθουσα υποδοχής, 1 γραφείο και 2 επιπλέον μεγάλους χώρους που επίσης οδηγούν σε μπαλκόνι μπροστά στην οδό Πατησίων, ξεχωριστή κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο (πατάρι), σκάλα υπηρεσίας και 1 μπάνιο.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν επίσης σε κάθε τους χώρο μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, που προσφέρουν άπλετο ημερήσιο φυσικό φωτισμό, είναι ψηλοτάβανα και απαρτίζουν τον πρώτο όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου του 1932. Είναι κατάλληλα για γραφεία δικηγόρων, συμβολαιογράφων, λογιστών, ιατρών, χρήση φροντιστηρίων ή και για κάθε είδους γραφείο.
Βρίσκονται σε προνομιακό σημείο και μόλις 50μ από την Πλατεία Κολιάτσου, απέναντι από στάσεις συχνών αστικών συγκοινωνιών (λεωφορείων και τρόλεϊ), και πλησίον εμπορικών καταστημάτων, αγοράς, τραπεζών και πλήθος άλλων υποδομών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3635-1162 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 950/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1932
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή