Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Άνω Καλογρέζα, Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία
  • € 250.000
  • 5+
  • 165
  • 3
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία περιμένει το νέο της ιδιοκτήτη για να του αποφέρει την μέγιστη απόδοση. Η μονοκατοικία αποτελείται από ισόγειο studio 15 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο αλλά και ως αποθηκευτικός χώρος. Στην πίσω πλευρά διαθέτει και μια μικρή αυλή 15 τ.μ. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, βρίσκουμε 2 διαμερίσματα επιφάνειας 73 τ.μ. και 78 τ.μ. αντίστοιχα, τα οποία διαθέτουν χώρο υποδοχής, ευρύχωρο σαλόνι και μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ανεξάρτητη κουζίνα, διάδρομο και μπαλκόνια. Επίσης, διατίθενται κλιματιστικά και θερμοσυσσωρευτές για ψύξη και θέρμανση αντίστοιχα. Στο διαμέρισμα των 78 τ.μ. υπάρχει επίσης δώμα 25 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως βεράντα είτε ως επιπλέον δωμάτιο με ένα μπάνιο. Σημαντικό, επίσης, αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει υπόλοιπο δόμησης στην ταράτσα με σχετική μηχανική μελέτη και επιτρέπει την ανέγερση άλλων 180 τ.μ. Τέλος, το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή της Καλογρέζας, κοντά όμως σε κεντρικούς οδικούς άξονες, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, σε καταστήματα και σχολεία.
*ΠΕΑ: Υπό έκδοση

Η Νέα Ιωνία αποτελεί το σημείο διασύνδεσης των Βορείων με τα Νότια προάστια και των Δυτικών προαστίων με τα Ανατολικά, για την πόλη της Αθήνας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπορικές συνοικίες της πόλης, με καταστήματα παντός είδους. Σε κοντινή απόσταση επίσης υπάρχουν δύο από τα πιο γνωστά εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Η Νέα Ιωνία αποτελούσε στο παρελθόν μια από τις πιο σημαντικές κλωστοϋφαντουργικές περιοχές της χώρας. Η παραγωγή και τα εργοστάσια συντηρούσαν χιλιάδες οικογένειες, κυρίως προσφύγων, που ήταν ο κύριος πληθυσμός. Αρκετά παραδοσιακά κτίρια στα οποία στεγάζονταν μονάδες παραγωγής υφασμάτων, έχουν αναπαλαιωθεί και διατηρούν μια ανάμνηση που γεννάει νοσταλγίες σε όσους έζησαν εκείνες τις εποχές και θυμούνται το παρελθόν.
Η πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι άμεση και οι 3 σταθμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου που διέρχονται από το κέντρο της πόλης της Νέας Ιωνίας, αποτελούν σημαντική διευκόλυνση για τους κατοίκους της. Φυσικά δεν λείπει και το πράσινο στοιχείο, καθώς περιτριγυρίζεται από μεγάλα πάρκα όπως το Άλσος Βεΐκου και το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R50M - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή