Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Πλατεία Κολιάτσου, Πατήσια

Πατήσια
  • € 220.000
  • 2
  • 125
  • 1
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα πέμπτου ορόφου, επιφάνειας 121 τετραγωνικών μέτρων, πολυτελούς κατασκευής πλήρως ανακαινισμένο πρόσφατα, αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι – τραπεζαρία, μπάνιο, W.C, αποθήκη, χωλ, προχώλ.
Στην κουζίνα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο οξιάς, ο πάγκος από γρανίτη και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι μάρκας NEFF.
Σε όλα τα δωμάτια οι ντουλάπες και οι εσωτερικές πόρτες είναι από μασίφ ξύλο οξιάς, τα πατώματα είναι δρύινα, τα κουφώματα αλουμινίου (με τριπλά τζάμια) είναι θερμοδιακοπτόμενα μάρκας ΕΤΕΜ με ανάκλυση, ηλεκτρικά ρολά και ηλεκτρικές σύτες. Υπάρχει κρυφός φωτισμός με σποτ πολυτελείας, διακόπτες και πρίζες πολυτελείας Legrand, εγκατάσταση home cinema, δορυφορική τηλεόραση και τηλεφωνικές γραμμές σε όλα τα δωμάτια
Υπάρχει κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούργια θερμαντικά σώματα ευρωπαικής κατασκευής, ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας 180 λίτρων, τριφασικό ρεύμα, νέο ηλεκτρικό δίκτυο, νέα υδραυλική εγκατάσταση και μεγάλοι εξώστες με φυτά σε roof garden.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και ιδίαιτερα φωτεινό σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και σε απόσταση 7 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας.
μπάνιο με παράθυρο, ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ, Φωτεινό, κωδικός ακινήτου: 421
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
894 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή