Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πατήσια
  • € 950.000
  • 5+
  • 1.080
  • 3+
Περιγραφή
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. Πωλείται από την Osmosis Real Estate επενδυτική ευκαιρία λόγω χαμηλού κόστους ανά τετραγωνικό μέτρο, γωνιακό κτήριο 7 επιπέδων, 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 5 κύριους ορόφους και ένα μικρό δώμα. Περιλαμβάνει 15 οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους μισθωμένες.
Στο σύνολο των διαμερισμάτων έχουν πραγματοποιηθεί τοπικές επεμβάσεις αναβάθμισης σε κουζίνα και μπάνιο. Η απόδοση των μισθωμάτων ακόμη και τώρα δίχως ριζική ανακαίνιση είναι αρκετά καλή, με προοπτική αύξησης. Λόγω του αυτοτελούς κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αλλάξει χρήση, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε επενδυτή.

Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Π116013 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.080 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
7 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή