Δυάρι πρώτος όροφος, Πλατεία Κολιάτσου, Πατήσια

Πατήσια
  • € 125.000
  • 3
  • 104
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε έναν μικρό κάθετο δρόμο κάτω από την Πατησίων. Αποτελείται από ένα χωλ στην είσοδο, μεγάλο σαλόνι-τραπεζαρία με θέα τα μεγάλα δέντρα του δρόμου και δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια που βγαίνουν στο δικό τους μπαλκόνι και βλέπουν έναν φωτεινό ακάλυπτο χώρο με αρκετό πράσινο. Το ακίνητο αυτό διαθέτει βοηθητικό δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα, ένα λουτρό και ένα wc. Όσον αφορά την τοποθεσία του βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, εξυπηρετείται από όλα τα ΜΜΜ και έχει εύκολη πρόσβαση στην εθνική οδό. Κυρίαρχο στοιχείο του αποτελεί το γεγονός ότι έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις της καθημερινότητας δίπλα του. Ιδανικό για οικογένειες ,φοιτητές ή άτομα που θέλουν ένα διαμέρισμα, όταν επισκέπτονται την Αθήνα. Τέλος, είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική στέγη όσο και για επένδυση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Πλατεία Κολιάτσου είναι μια δημόσια πλατεία που βρίσκεται στην κατοικημένη γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Η γύρω περιοχή είναι κυρίως οικιστική, με πολλές πολυκατοικίες και αρχοντικά. Τα κτίρια στην περιοχή είναι γενικά παλαιότερα και έχουν πιο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ σε σύγκριση με τα πιο μοντέρνα κτίρια που βρίσκονται σε άλλα μέρη της Αθήνας.
Η Πλατεία Κολιάτσου είναι μια μοναδική και ζωντανή περιοχή με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, γεγονός που την καθιστά απαραίτητο προορισμό για όσους ενδιαφέρονται για την εναλλακτική τέχνη, τη μουσική και την πολιτική.
Παράλληλα η περιοχή, είναι μια πολυσύχναστη και ζωντανή πλατεία, ιδιαίτερα τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Είναι ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, με πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ στην περιοχή.
Η Πλατεία Κολιάτσου είναι αρκετά καλά συνδεδεμένη και εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων και σταθμοί μετρό σε κοντινή απόσταση από την πλατεία. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων κοντά που εξυπηρετούν πολλές διαφορετικές γραμμές λεωφορείων, καθιστώντας εύκολη τη μετάβαση από και προς την πλατεία. Τα ταξί είναι επίσης εύκολα διαθέσιμα στην περιοχή.
Η πλατεία Κολιάτσου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TYL2 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή