Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, ημιώροφος, Πλατεία Κολιάτσου, Πατήσια

Πατήσια
  • € 85.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-5 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Νικόλαος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, τέντες, διπλά τζάμια απόσταση από θάλασσα 8000 μέτρα - Τιμή: 85.000 € Κωδικός ακινήτου: 1-5 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Νικόλαος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. σε μια από τις πιο κεντρικές και δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Με κατασκευαστική ηλικία το 1980, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, οι ντουλάπες, οι τέντες και τα διπλά τζάμια είναι μόνο μερικές από τις πολλές προσθήκες σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα.

Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 8000 μέτρα από την κοσμοπολίτικη παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Απολαύστε την άνεση και την ευκολία της ζωής στην πόλη, με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες σε κοντινή απόσταση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τιμή: 85.000 €.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-5 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή