Δυάρι Λυκαονίας, 0, Περισσός, Νέα Ιωνία

Νέα ΙωνίαΛυκαονίας, 0
  • € 645/μήνα
    € 680(-5,1%)
  • 3
  • 72
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόσφατα Ανακαινισμένο Διαμέρισμα 3 Δωματίων και κουζίνα με όλες τις συσκευές και Τριφύλλη ντουλάπα.

*2 μήνες εγγύηση συν ένας μήνας απαιτούνται*

Καλώς ήρθατε στο μέλλον σας σπίτι! Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μίγμα άνεσης και ευκολίας, παρέχοντας ευέλικτους χώρους διαβίωσης που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας. Είτε είστε φοιτητής που ψάχνει για ύπνοδωμάτιο είτε ζευγάρι/μικρή οικογένεια που αναζητά έναν άνετο χώρο, αυτό το διαμέρισμα τα έχει όλα.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

ΤρείςΠολυχώροι:
- Προσαρμόστε τους χώρους σας με τρία δωμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπνοδωμάτια ή καθιστικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εκλεπτυσμένα Δάπεδα:
- Το πίσω δωμάτιο διαθέτει όμορφα ξύλινα πατώματα, προσθέτοντας ζεστασιά και χαρακτήρα στο χώρο, ενώ το υπόλοιπο διαμέρισμα διαθέτει δάπεδα μωσαϊκού για μια κομψή πινελιά. Το μπάνιο διαθέτει μοντέρνα πλακίδια και είδη υγιεινής.

Κλιματισμος σε 'ολα τα δωματια
- Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ένα ολοκαίνουργιο κλιματιστικό 9000-ισχύος, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Η πολυκατοικία διαθετει κεντρική θέρμανση, ωστωσω με τα κληματιστικα έχετε την αυτονομία να ελέγχετε τη θερμοκρασία κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σύγχρονο Μπάνιο:
- Απολαύστε ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο που προσφέρει σύγχρονες παροχές και έχει καθαρό, σύγχρονο σχεδιασμό. Το μπάνιο επίσης διαθέτει έναν επιτοίχιο αποθηκευτικό χώρο για τα απορρυπαντικά σας, καθώς και άλλα είδη υγιεινής και προσωπικά προϊόντα περιποίησης. Περιλαμβάνει επίσης βρύση νερού μπίντε για την υγιεινή σας.

Ηλιακή Ενέργεια για Ζεστό Νερό:
- Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ηλιακής ενέργειας, εξασφαλίζοντας μια βιώσιμη και αποτελεσματική παροχή ζεστού νερού καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η χωρητικότητα των 160 λίτρων είναι ιδανική για 3-4 άτομα.

Πλήρως Εξοπλισμένη Κουζίνα:
- Μαγειρέψτε και ψυχαγωγηθείτε με στυλ σε μια κουζίνα με ολοκαίνουργιες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου - στεγνωτηρίου, ψυγείου με ξεχωριστή κατάψυξη, πλυντηρίου πιάτων, αποροφητήρα νέασ τεχνολογιας, φούρνου με σύστημα Υδρόλυσης και Ψηφιακή Οθόνη και επαγωγικη εστια η οποια ειναι ενεργειακα ποιο οφελιμη και ασφαλης. Ο ζεστός ατμός που δημιουργείται στο εσωτερικό του φούρνου μαλακώνει τις βρωμιές και επιτρέπει να καθαρίσετε εύκολα τα υπολείμματα με ένα πανί. Το πλεονέκτημα αυτής της λειτουργίας είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες που απαιτούνται για τον καθαρισμό που συνεπάγεται πολύ χαμηλό κόστος όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος.

Βολική Τοποθεσία:
- Μόνο 5 λεπτά περματημα από τον σταθμό Πευκάκια, προσφέροντας γρήγορη μετακίνηση 14 λεπτών με τον ηλεκτρικο προς τον σταθμό Ομονοίας.
- Οικογενειακή γειτονιά με τρία σχολεία σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.
- Κοντινή απόσταση από τα Lidl, AB Supermarket, Jumbo, και μια τοπική αγορά γεωργικών προϊόντων κάθε Σάββατο (Λαικη αγορά) , όλα σε απόσταση 250 μέτρων.

Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία!

Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για φοιτητές, ένα άτομο, ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια που ψάχνει έναν άνετο και καλά συνδεδεμένο χώρο διαβίωσης. Κλείστε μια επίσκεψη σήμερα και κάντε αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο διαμέρισμα το νέο σας γλυκό σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6171291 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 645/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης