Δυάρι Μενιδιάτικα, Μενιδιάτικα, Γαλάτσι

ΓαλάτσιΜενιδιάτικα
  • € 270.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Γαλάτσι Μενιδιάτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4ο όροφο συνολικής επιφάνειας 91 τ.μ. Για προγραμματισμό ραντεβού επικοινωνήστε στο 693 7485296. Δείτε σχετικό βίντεο εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες www.youtube.com/watch?v=BI0QiPMZlb0 .
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, με δυνατότητα και για τρίτο υπνοδωματιο . Είναι κατασκευασμένο το 1995 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ πιλοτής 10 τ.μ, 2 A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 15 τ.μ. ,με ΗΤΚ. Δίπλα σε αγορά με εμπορικά καταστήματα, συγκοινωνίες, σχολεία.

Εμπιστευτείτε για την αγορά, ενοικίαση ή την πώληση ακινήτου την VM Properties. H εταιρία μας με τρία κεντρικά γραφεία σε Παγκράτι, Φιλολάου 21, Νέα Σμύρνη, Ομήρου 21, Περιστέρι, Θηβών 183 και δραστηριότητα σε όλη την Αττική αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλη την διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία για εσάς. Η 25ετής πείρα μας στην αγορά ακινήτων και οι αδιαπραγμάτευτες αρχές μας για διαφάνεια και εντιμότητα μας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
86-1962 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή