Τριάρι νέο, τέταρτος όροφος, Περιβόλια, Γαλάτσι

Γαλάτσι
  • € 592.000
  • 4
  • 129
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Το υπέροχο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυτελούς κατασκευής στο Γαλάτσι και ενσαρκώνει την πολυτέλεια και τη σύγχρονη ζωή σε μια κεντρική τοποθεσία. Αυτό το έξυπνο σπίτι, με εμβαδόν 128,77 τετραγωνικά μέτρα, είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες ενσωματωμένες έξυπνες τεχνολογίες, αντικατοπτρίζοντας ένα νέο πρότυπο στη σύγχρονη ζωή.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική, υπερβαίνοντας τα συνηθισμένα πρότυπα που βρίσκονται στην τοπική κατασκευή. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας είναι εμφανής σε ολόκληρο το διαμέρισμα, με εκτενή χρήση πρεμιέ δαπέδων, γυαλιού, πέτρας και κεραμικών, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και φινέτσας.Δ
Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ασφάλεια και ηρεμία για τους κατοίκους του. Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως αυτόνομο και αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού. Τα θερμαινόμενα διπλά παράθυρα παρέχουν ενεργειακή απόδοση και ανώτερη μόνωση. Το έξυπνο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος ενισχύει περαιτέρω τη μοντέρνα και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Η κουζίνα του είναι μοντέρνα Ιταλική σχεδίαση από την Gruppo Cucine, με νησίδα πρωινού και εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων φούρνου, εστίες, ψυγείου, φούρνου μικροκυμάτων, πλυντηρίου πιάτων και απορροφητήρα υψηλής απόδοσης, όλα είτε Ελβετικής είτε Γερμανικής προέλευσης.
Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με πολυτελές walk-in ντουλάπα, παρέχοντας άφθονη αποθήκευση και κομψότητα. Ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι. Τα δύο μπάνια είναι χαρακτηριστικά εξοπλισμένα και ενσωματωμένες τις εγκαταστάσεις υγιεινής με θερμαινόμενα πατώματα, προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση. Επιπλέον, υπάρχει ένα WC επισκεπτών.
Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι τα πολύ μεγάλα μπαλκόνια, που προσφέρουν εκτεταμένη θέα και επιτρέπουν την άφθονη φυσική φωτεινότητα και περιλαμβάνει επίσης μια εξωτερική μικρή πισίνα-τζακούζι, παρέχοντας τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η τοποθεσία του κτιρίου σε γωνιακό οικόπεδο, δίπλα σε πάρκο και με θέα σε πεζόδρομο, όχι μόνο ενισχύει την αισθητική έλξη, αλλά εμπλουτίζει επίσης την εμπειρία διαβίωσης σε φυσικό περιβάλλον.
Πρόσθετες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα πλήρες ηλεκτρικό σύστημα με όλα τα φωτιστικά σώματα, ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμομόνωση, ένα έγχρωμο βιντεοκάμερα εισόδου, ανθεκτική στη φωτιά και στους σεισμούς πόρτα ασφαλείας, και προστατευτικό κτιρίου. Τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με πλαϊνά αλουμινένια κουφώματα υψηλής ποιότητας.
Προσφέρονται μια αποθήκη υπογείου και μια θέση στάθμευσης. Στα μοναδικά του πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνεται η ενδοδαπέδια θέρμανση, η περιβαλλοντική υπευθυνότητα και ενεργειακή απόδοση Α++, το πρωτοπόρο υβριδικό ηλιακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας με εφαρμογή μπαταρίας, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλο το κτίριο με παρουσία θυρωρού. Τέλος ο κατασκευαστής καλύπτει τα συμβολαιογραφικά έξοδα και τα έξοδα εγγραφής συμβολαίου στο κτηματολόγιο.
Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες παρέχονται ως ενδεικτικές για ολόκληρο το έργο.

Το Γαλάτσι είναι μια δημοφιλής περιοχή στη βόρεια πλευρά της Αθήνας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της οδού Πατησίων, η οποία είναι μια κεντρική λεωφόρος της πόλης. Το Γαλάτσι είναι γνωστό για τη ζωντανή και ενεργή κοινότητά του. Είναι πόλος έλξης για όσους θέλουν ένα κεντρικό σημείο αλλά χωρίς την υπερβολική κίνηση και την βαβούρα του κέντρου. Προσφέρεται ιδιαίτερα για όσους θέλουν να έχουν όλες τις υποδομές και ανέσεις σε απόσταση αναπνοής , καθώς πρόκειται για μία περιοχή όπου όλα είναι προσβάσιμα ακόμη και χωρίς μεταφορικό μέσο.
Στο Γαλάτσι θα βρείτε πολλά καταστήματα μόδας, όπως καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα στυλ και εταιρειών. Επίσης, υπάρχουν διάφορες επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα εστιατόρια. Πολλές καφετέριες και bar στις κεντρικές πλατείες αλλά και επί της Λεωφόρου.
Θα βρείτε επίσης εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως λεωφορεία και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς και πολλές επιλογές για κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία. Η περιοχή προσφέρει μια ισορροπημένη συνδυασμό της ήσυχης διαβίωσης και της πρόσβασης σε ανέσεις και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή.
Η περιοχή του Γαλατσίου ορίζεται στα βόρεια από την Ριζούπολη και την Κυψέλη, ανατολικά από τον συνοικισμό Κυπριάδου και τα Κάτω Πατήσια, νότια από την Κηφισία και δυτικά από την Νέα Χαλκηδόνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και διαθέτει ήσυχες γειτονιές και πολλές όμορφες μονοκατοικίες. Η περιοχή είναι πλούσια σε πράσινο, με πάρκα και κήπους, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UP87 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 592.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή