Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Πλατεία Κολιάτσου, Πατήσια

Πατήσια
  • € 690/μήνα
  • 3
  • 136
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πλατεία Αμερικής: Ενοικιάζεται φωτεινό διαμπερές ανακαινισμένο Διαμέρισμα 136τ.μ. προσόψεως στον 3ο όροφο καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας του 1960 ιδιαίτερης αισθητικής. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλονοτραπεζαρία και μεγάλο χώρο υποδοχής.

Λόγω της ευρύτητας των χώρων της σαλονοτραπεζαρίας διαχωρίζεται εύκολα και διαμορφώνεται εύκολα και 3ο υπνοδωμάτιο. Εξαιτίας της εξαιρετικής διαρρύθμισης του διαμερίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν επαγγελματικός χώρος ο οποίος μπορεί να στεγάσει εως και 4 επαγγελματίες.

Είναι κατασκευασμένο το 1960 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μωσαϊκό & ξύλο. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή οικογένειες ή εργαζόμενους και για επαγγελματική χρήση.

Στο διαμέρισμα έχει διενεργηθεί ολική ανακαίνιση στην υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα πόμολα. Διαθέτει διπλά τζάμια. Επίσης διαθέτει καινούργιο θερμοσίφωνα. Τέλος διαθέτει υποδοχές για εγκατάσταση aircondition.

Τέλος είναι καλά συνδεδεμένο με τις δημόσιες συγκοινωνίες καθώς υπάρχουν πλήθος αστικών λεωφορείων που διέρχονται από την Πατησίων, ενώ ο σταθμός του Ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου βρίσκεται εντός 9 λεπτών απόστασης. Τιμή 690€ Ελάχιστο συμβόλαιο: 2 χρόνια Μεσιτική Αμοιβή: 1 Ενοίκιο + ΦΠΑ| Κωδικός Ακινήτου: #ΓΚΔ79350
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΓΚΔ79350 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
136 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο)
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 690/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή