Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άνω Καλογρέζα, Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία
  • € 110.000
  • 1
  • 32
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσορίστε στην εξαιρετική ευκαιρία αυτού του ακινήτου στην καρδιά της Καλογρέζας! Αυτό το όμορφο Studio, επιφανείας 32 τ.μ., βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1977, σε ένα σημείο κομβικής σημασίας. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι απλά ασυναγώνιστη. Με απόσταση μόλις 1 χιλιόμετρο από το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), και μόλις 2,1 χιλιόμετρα από τα κορυφαία νοσοκομεία της Αθήνας, όπως το Υγεία και η Μητέρα, αυτό το Studio είναι ιδανικό για όσους επιζητούν άνετη πρόσβαση σε κρίσιμες υπηρεσίες.

Ανακαινισμένο πλήρως το 2022, αυτό το ακίνητο λάμπει με σύγχρονη γοητεία και προσφέρει ό,τι χρειάζεται για άνετη διαβίωση. Επιπλωμένο και εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας είδη και εξοπλισμό, αυτό το Studio προσφέρει άμεση έναρξη χρήσης χωρίς κανέναν κόπο.

Αλλά η αληθινή αξία αυτού του ακινήτου εκδηλώνεται μέσω της εκμετάλλευσής του. Από τον Σεπτέμβριο του 2023, αυτό το Studio απολαμβάνει τη χρήση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, και με εντυπωσιακό ποσοστό πληρότητας του 100%, αποδεικνύει τη δημοφιλία του στην αγορά.

Με μηνιαία έσοδα 1.700€, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια εντυπωσιακή ετήσια απόδοση επιστροφής χρημάτων. Είναι μία σπάνια ευκαιρία αγοράς για όσους αναζητούν σταθερά έσοδα από μια προνομιακή τοποθεσία.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα ακίνητο που συνδυάζει την ποιότητα ζωής με την οικονομική απόδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε την επίσκεψή σας και να ανακαλύψετε την ευκαιρία που περιμένατε!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8231
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17694 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή