Δυάρι τρίτος όροφος, Περιβόλια, Γαλάτσι

Γαλάτσι
  • € 200.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτηρίου και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπαλκόνι. Είναι νεόδμητο και κατασκευάστηκε το 2007.
Το διαμέρισμα έχει θέα προς ένα δάσος, προσφέροντας μια ευχάριστη και φυσική ατμόσφαιρα. Διαθέτει κλιματισμό για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, καθώς και πόρτα ασφαλείας για αυξημένη ασφάλεια.
Οι δάπεδοι στο διαμέρισμα είναι κατασκευασμένοι από παρκέ και πλακάκια, προσφέροντας διαφορετικά υλικά ανάλογα με το χώρο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με κεντρική εγκατάσταση, προσφέροντας άνεση και ευκολία κατά τους χειμερινούς μήνες.
Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει μια αποθήκη μεγέθους 8 τετραγωνικών μέτρων για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, περιλαμβάνει σίτες για τα παράθυρα, παρέχοντας προστασία από έντομα και άλλα ενοχλητικά έντομα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ένα ήσυχο και κατοικημένο περιβάλλον. Συνολικά, αυτή η περιγραφή παρέχει μια καλή εικόνα των χαρακτηριστικών του διαμερίσματος και των παροχών που προσφέρει. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4967MAN - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή