Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέα Ιωνία
  • € 345.000
  • 1
  • 240
Περιγραφή
Διώροφη μονοκατοικία με εμπορικό χώρο και studio στην περιοχή Κάτω Καλογρέζα, Νέα Ιωνία, στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας, αποτελεί ένα μοναδικό ακίνητο με διακριτική αισθητική. Η οικία αυτή, χτισμένη το 1957 με άδεια πολιτικού μηχανικού για ανακαίνιση το 2000, αποτελείται από δύο ορόφους: τον πρώτο 80 τ.μ. και τον δεύτερο με 55 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και 15 τ.μ. βεράντα.
Κάθε όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και κουζίνα, προσφέροντας τη δυνατότητα εκμετάλλευσης του κτιρίου ως δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Η ακίνητη έχει υποστεί ανακαίνιση που ενσωματώνει μια μοντέρνα προσέγγιση στην κλασική αρχιτεκτονική.
Στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπάρχει ένα studio 40 τ.μ. με τον δικό του κήπο, καθώς και ένα εμπορικό κατάστημα 20 τ.μ. που λειτουργεί ανεξάρτητα. Και τα δύο μπορούν να συμπεριληφθούν στην αγορά της ιδιοκτησίας, περιλαμβάνοντας μια θέση στάθμευσης.
Η θέση του ακινήτου είναι πολύ βολική, καθώς απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό του Ηρακλείου και το Στάδιο ΟΑΚΑ, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επένδυση. Προμήθεια 2%
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6872KZ - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1957
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή