Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Περιβόλια, Γαλάτσι

Γαλάτσι
  • € 750/μήνα
  • 4
  • 98
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το όμορφο διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός καλοδιατηρημένου τριώροφου κτιρίου στο Γαλάτσι.
Έχει συνολικό εμβαδόν 98 τετραγωνικά μέτρα και ανακαινίστηκε πλήρως το 2024. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο, το καθιστικό, το οποίο έχει πρόσβαση σε ένα μπαλκόνι προσόψεως, έχει μια ευρύχωρη κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με μια εντοιχισμένη ντουλάπα και με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο και ένα WC. Τα μπαλκόνια προσφέρουν ανοιχτή θέα και άπλετο φυσικό φως. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο και δύο κλιματιστικά. Επίσης έχει παράθυρα αλουμινίου με δίπλα τζάμια, τα οποία παρέχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μόνωση. Ο ιδιοκτήτης θα εγκαταστήσει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα και τέντες για σκίαση. Το διαμέρισμα διαθέτει υψηλής ποιότητας ξύλινα παρκέ δάπεδα, λευκό μάρμαρο δάπεδο και καινούργια πλακάκια. Το διαμέρισμα έχει δυτικό και ανατολικό προσανατολισμό.

Τέλος, το κτίριο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα σε πεζόδρομο, ενισχύοντας την αισθητική και προσφέροντας ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και χαμηλά κοινόχρηστα.

Το Γαλάτσι είναι μια περιοχή που βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της Αθήνας, στην βόρεια πλευρά της λεωφόρου Πατησίων. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην συνοικία της Αγίας Γλυκερίας, σε απόσταση 3 λεπτών από την οδό Αγίας Γλυκερίας.
Φημίζεται για τη ζωντανή και δραστήρια κοινότητά του και αποτελεί ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν μια κεντρική τοποθεσία χωρίς την υπερβολική φασαρία του κέντρου της πόλης.
Το Γαλάτσι είναι κατάλληλο για όσους απαιτούν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και ευκολίες της πόλης, χωρίς να καθίσταται απαραίτητη η ανάγκη της μετακίνησης εντός της περιοχής, με το αυτοκίνητο.
Στο Γαλάτσι, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων που απευθύνονται σε διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, διάφορες επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως παραδοσιακές ταβέρνες και σύγχρονα εστιατόρια, πολλές καφετέριες και μπαρ βρίσκονται στις κεντρικές πλατείες και κατά μήκος της λεωφόρου Βεΐκου. Επιπλέον, θα έχετε εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς με ευέλικτα δρομολόγια στα λεωφορεία.
Η περιοχή προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό ήρεμης διαβίωσης και πρόσβασης σε ανέσεις και υπηρεσίες για την καθημερινή ζωή.
Η περιοχή του Γαλατσίου συνορεύει στα βόρεια με τη Ριζούπολη και την Κυψέλη, στα ανατολικά με τον οικισμό Κυπριάδου και τα Κάτω Πατήσια και στα νότια με το Νέο Ψυχικό. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και διαθέτει πολλές όμορφες μονοκατοικίες. Η περιοχή είναι πλούσια σε πράσινο, με πολλά πάρκα και δίπλα στο Αττικό Άλσος, αποτελεί ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V3S0 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή