Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Κάτω Καλογρέζα, Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία
  • € 265.000
  • 3
  • 86
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Σε κεντρικό σημείο της Νέας Ιωνίας, στην Καλογρέζα.
Πωλούνται από την Osmosis Real Estate έξι υπερπολυτελή υπό κατασκευή νεόδμητα διαμερίσματα, δύο 3ου ορόφου 265.000 ευρώ έκαστο, δύο 4ου ορόφου 283.000 ευρώ έκαστο και δύο 5ου ορόφου 300.000 ευρώ έκαστο 86 τμ το καθένα, με ιδιόκτητη αποθήκη στο υπόγειο, θέση πάρκινγκ, ενεργειακής κλάσης Α+, διαμπερή και φωτεινά σε μοντέρνα υπό ανέγερση οικοδομή. 
Σχεδιασμένα με προδιαγραφές υψηλής αισθητικής αποτελούνται από ένα άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μοντέρνο μπάνιο και άνετο μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν επίσης αυτόνομη θέρμανση αερίου και τζάκι.  
Ιδανική περίπτωση για ιδιοκατοίκηση ή επενδυτική ευκαιρία για μακροπρόθεσμη μίσθωση. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών στα διαμερίσματα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή, εφόσον πωληθούν πριν την ολοκλήρωση της εκάστοτε εργασίας. Αναμενόμενη ολοκλήρωση του έργου τέλος του 2025.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση! Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3-31 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή