Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέα ΙωνίαΝέα Ιωνία
  • € 155.000
  • 197
Περιγραφή
Πωλείται κτήριο στη Σαφράμπολη της Νέας Ιωνίας. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο συναντάμε κατάστημα 43 τ.μ. επισιτιστικού κλάδου, με 8m πρόσοψη, σε εμπορικό δρόμο και διαμέρισμα 49τμ, εσωτερικό, τρίχωρο με μπάνιο με ντουζιέρα και κουζίνα. Υπάρχει ακάλυπτος χώρος με αποθήκη 14τμ, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του διαμερίσματος. Το ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει ξύλινα κουφώματα και πόρτα παλαιού τύπου, χρήζει ανακαίνισης. Η άδεια του ισογείου είναι του 1948, όμως η κατάσταση είναι εξαιρετική για την ηλικία του.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε διαμέρισμα 83 τ.μ., αδείας 1954. Έχει είσοδο με χώρο υποδοχής, ο οποίος χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία, κουζίνα ξεχωριστή, δύο υπνοδωμάτια και καθιστικό. Το καθιστικό επικοινωνεί με εσωτερική πόρτα με το ένα υπνοδωμάτιο και μοιράζονται ένα κοινό μπαλκόνι με τέντες. Το άλλο υπνοδωμάτιο, επίσης έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι με σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα. Το μπαλκόνι επικοινωνεί με τη βεράντα της κουζίνας. Έχει γίνει ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά (καλωδίωση και πίνακας) και το 2019 αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα με pvc ενεργειακά, διπλά.

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν κλιματιστικά υψηλής θερμικής ενέργειας, δύο εκ των οποίων 18000 btu. Το διαμέρισμα του πρώτου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα παραμείνει ενοικιασμένο έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Εξαιρετικό ακίνητο, είτε για ιδιοκατοίκηση με αλλαγή χρήσης του καταστήματος σε γκαράζ και δημιουργία μεζονέτας, ή ενοικίασης του μικρού διαμερίσματος του ισογείου, για ένα επιπλέον εισόδημα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας! RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
764535 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
197 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή