Τριάρι Νέα Ιωνία, Αλσούπολη, Νέα Ιωνία

Νέα ΙωνίαΝέα Ιωνία
  • € 260.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Γοητευτικό διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων με ευρύχωρα μπαλκόνια

Στην καρδιά της Νέας Ιωνίας, αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων προσφέρει ένα μείγμα μοντέρνας κομψότητας και άνετης διαβίωσης. Μπείτε σε μια ευρύχωρη ανοιχτή διάταξη όπου ο χώρος του σαλονιού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας συγχωνεύονται απρόσκοπτα, με επίκεντρο ένα γοητευτικό τζάκι που προσθέτει ζεστασιά και χαρακτήρα στο χώρο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ευρύχωρα μπαλκόνια: Απολαύστε τον εξωτερικό χώρο από το δικό σας ιδιωτικό καταφύγιο με ευρύχωρα μπαλκόνια συνολικής έκτασης 60 τ.μ., που προσφέρουν εκπληκτική ανοιχτή θέα.
Κύρια σουίτα: Χαλαρώστε στην άνεση του κύριου υπνοδωματίου που διαθέτει το δικό του μπάνιο ensuite, παρέχοντας ένα γαλήνιο καταφύγιο.
Μοντέρνα κομψότητα: Χτισμένη το 2008, αυτή η κατοικία παρουσιάζει ένα κομψό και εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό στυλ που αποπνέει σύγχρονη γοητεία.
Βολικές παροχές: Μείνετε άνετα με κεντρική θέρμανση και ηλιακή υποδομή, ενώ επωφελείστε παράλληλα από ένα ευρύχωρο γκαράζ και άφθονη γη.
Βολικός τρόπος ζωής: Ζήστε τα καλύτερα και των δύο κόσμων - μια ήσυχη ατμόσφαιρα γειτονιάς σε συνδυασμό με εύκολη πρόσβαση στις ζωντανές ανέσεις της Νέας Ιωνίας, όπως εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ και ένα κοντινό νοσοκομείο.
Φιλικό προς την οικογένεια: Με σχολεία κοντά για όλες τις ηλικιακές ομάδες, οι οικογένειες θα βρουν αυτή την τοποθεσία ιδανική για εκπαίδευση και αναψυχή.
Προσβάσιμο: Βολικά τοποθετημένο κοντά σε επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας, όπως ιστορικά αξιοθέατα, μετρό και σιδηροδρομικοί σταθμοί, διασφαλίζοντας εύκολη συνδεσιμότητα.
Ιδανικό για Οικογένειες, Νέους Επαγγελματίες και Νεόνυμφους: Είτε ξεκινάτε μια οικογένεια, είτε επιδιώκετε μια καριέρα, είτε ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για τις φιλοδοξίες σας. Απολαύστε την ηρεμία του περιβάλλοντος και απολαύστε την άνεση ενός μοντέρνου διαμερίσματος εξοπλισμένου με όλα τα απαραίτητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε το νέο σας σπίτι! Προγραμματίστε μια προβολή σήμερα.

Τιμή: 260.000€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
918530 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή